Menu de Flors

Us presentem el menu que hem triat per aquest cap de setmana de Flors a Can Llonga.

Entrant

Galeta de parmesà amb caramel de ceba i anous

Primer plat

Caneló de porro, rossinyol de pi, escamarlans i gruyère

Segón plat

Timbal de melosa de porc amb parmentier trufada

Postres

Semifred de formatge i confitura de nabius amb cruixent de xocolata i ametlla

Vi

Mil flores, Rioja 2010, varietat tempranillo

Aigua Solàn de Cabras

Varietat de pans casolans (amb ceba i formatge, amb all i romaní i amb farina integral)

Cafès i infusions

Recordeu que el pla per aquest cap de setmana inclou: sopar, allotjament i esmorçar per poder gaudir de la  58ena edició del Festival de Girona, Temps de Flors.

Preu: 45 € per persona.

Anuncios

Can Llonga cuida de ti

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s